Sigurni u online prostoru

Bitno je, prije samog uvođenja informacijsko – komunikacijske tehnologije u rad s djecom, dobro poznavati mogućnosti koje nam određena tehnologija pruža, ali i moguće opasnosti koje vrebaju njenom uporabom. Na taj način moći će se pravilno primjenjivati informacijsko-komunikacijsku tehnologiju te o njoj adekvatno educirati našu djecu i učenike.

Pročitajte dva članka naših studenata socijalnog rada, a koji su usmjereni zaštiti djece i mladih u online prostoru. Članke možete preuzeti ovdje:

Radovi su nastali u okviru vježbi iz kolegija „Socijalni rad u organiziranju zajednice“ pri Studijskom centru socijalnog rada Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a unutar programa „Online i uživo – program prevencije na svim platformama“. Programske aktivnosti se provode uz financijsku potporu Ministarstva zdravstva. Sadržaj je u isključivoj odgovornosti studenta i ne može se smatrati mišljenjem Pragme niti Ministarstva zdravstva.